Du har just kommit till Aspa Vikings hemsida

 

Den här sidan har nu gått igenom ännu en ansiktslyftning, så jag hoppas att alla är lite nöjda och belåtna nu, och tycker att den blivit lite trevligare att besöka. Jag kommer att försöka snygga till den mer under säsongen, och förhoppningsvis kommer den att se kanon ut till hösten. --Jocho--

Uppdaterad 7/7-99:
Uppdaterat dagboken, statistiken, schemat och tabellen (äntligen) Valde även att ta bort pop-up vikingen, det var mest en test för att se om jag kunde göra en eller inte, och nu vet jag det, orkar nämligen inte uppdatera den varje gång.

 

Då har jag då ännu en gång uppdaterat den här sidan. Jag har fyllt i så mycket uppgifter som jag kan. Jag har fått tag på en tabell, som dock är väldigt haltande, men det är i a f en tabell. Som sagt så är det sommar nu, och uppdateringarna kommer därför att bli lite lidande. Men den 8 augusti drar dock höstsäsongen igång igen, och då skall jag försöka vara med igen, men fram till dess kommer nog inte den här sidan att uppdateras avsevärt, eventuellt bara om jag kommer på en kalasbra ide. Jag kommer istället att jobba lite på min andra sida, om det blir någon tid över dvs.

 
 
Och Du, glöm inte att skriva i gästboken........
 

Ha re......

- Jocho -
 
 
 
[ Sign my GuestBook ] - [ Read my GuestBook ]
[ GuestBook by TheGuestBook.com ]